Gotland Grand National 

Har för första gången i mitt liv kört GGN, världens största enduro tävling. Har noll erfarenhet av sånna här race så jag visste att det skulle bli tufft. GGN är ett varvlopp där varje varv tar ca 30 min. Tävlingen håller på i 3 timmar. Flera tusen startande. Det visade sig att det även skulle bli det förmodligen blötaste ggn-racet någonsin. 

Eftersom jag inte kört innan fick jag starta ganska långt bak, i tredje led. Var bra med inledningsvis och försökte nöta på i lugnt tempo hela racet. Under det tredje varvet körde jag omkull 3 gånger på den gotländska hala kalkstenen. Kom lite ur rytmen en stund innan jag hittade flyt igen. Låg 6a i elitklassen ut på det sista varvet när jag kör fast ordentligt i ett riktigt surhål. Tog lång tid innan jag kom iväg. Tappade en del och rullade in i mål som 8a i klassen och 25a totalt i GGN. 

Svåraste och jobbigaste racet jag nånsin gjort. Kul med en ny utmaning. Får se om det blir några mer endurorace framöver. 

Tusen tack till alla som stöttar min satsning, nu är guld 

//EH 30 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s