Älgjakten Enduro

Då har jag kört min första enduro tävling. Detta är väldigt ovant för mig då jag aldrig kört enduro tidigare i mitt liv. Jag började träna lite smått nu i höst efter sista deltävlingen i cross SM. 

Älgjakten är en av Sveriges största lagtävlingar i enduro. Man kör två stycken i ett lag, 9 varv, 1 varv var åt gången där man gör byte efter varje varv. Jag och min teamkompis hade det lite tungt inledningsvis men vi nötte på och lyckades köra upp oss till en tredjeplats för dagen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s