SM Ulricehamn 

Racerapport – SM Ulricehamn 

Blev resa direkt hem från VM i Frankrike till SM i Ulricehamn. Hade väldigt svårt hela lördagen att ställa om mig från hårdbana till sanden. Satte en fjärde tid på tidskvalet och det blev en nionde plats i första heatet. Inte alls nöjd med körningen. 
Gjorde en del justeringar med fjädringen med hjälp av NoLimits suspension och det kändes direkt mycket bättre till warm up’en på söndag morgon. Hittade bra flyt och satte snabbaste tiden. 
Andra heatet va jag runt trea i starten. Tappade några förare under heatet men hade bra tempo och avancerade uppåt igen till en slutlig fjärdeplats med häng på trean. 
Till det tredje och sista heatet började det regna rejält. Gjorde en bra start och va tvåa in i första böj men fick sladd och gick omkull. I fallet fastnade mina glasögon i en annan förare så jag tappade dom. Svängde direkt in efter nya glasögon och var sist iväg. Jobbade mig upp till en 14e plats i mål. 
Vi får fortsätta jobba vidare på att försöka göra bra resultat i alla tre heaten. Next up är SM i Årsunda om två veckor. 
Tack alla för all hjälp och support! 
//Eddie Hjortmarker #30  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s