Suzuki 2017

Min första update för 2017, nytt år, nytt märke, ny klass.. Mycket nytt! 


Foto: Kjell Kasin / kasinfoto 

Huvudsponsor för 2017 är BigBallsMX samt Suzuki Sverige.

BigballsMX är en mc butik i Växjö som nu hjälpt mig under ett par års tid. Nu till säsongen 2017 går vi allin där dom ställer upp med Suzuki hojar, delar, kläder etc. Vi har ett väldigt bra sammarbete tillsammans och det känns jätte bra. Förutom Suzuki så säljer BigBallsMX det mesta som man önskar. 

Till 2017 har jag även bytt klass till MX1 och kommer där köra på en Suzuki rmz 450. Jag trivs redan kanon på hojen. Planen för i år ser ut som så att jag ska åka hela SM serien och ett par VM. Efter dom senaste åren, som varit förstörda pga skador, gäller det nu att hitta tillbaka i åkningen så det är det som är huvudfokus. 

För tillfället befinner jag mig nere i Frankrike och förbereder mig inför säsongen. Jag ska försöka uppdatera här så gott det går med info och updates under året. 

Det som är ”next up” nu är mc-mässan i Stockholm den 26-29 Januari, där jag kommer att finnas på plats med min racehoj i Suzuki’s monter. Jag kommer vara där lördag-söndag så kika gärna förbi då! 

Sponsorer 2017 

BigBallsMX – Suzuki – HG stickers – NoLimits Suspension – Tork – Mino Sprockets – MotoMaster – Twin Air – Eurol 
// EH 30 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s