Update 15/4 

In English & Swedish 

Update:Trying to be a little smarter this year than last year. I’m not going to race the first Swedish Champ. this coming weekend. Not even sure if I will race in the next GP in Latvia either. What I am sure about is that I will not begin to compete before I’m ready… Hopefully the GP in Germany.

  
It’s been a long tough break due to injury and it takes a bit of time to come back again. I want to do it well and be able to perform on top. Therefore, I see no other alternative than to train hard and first start racing when I’m ready. However, I hope that it will be as soon as possible. Could be after a few weeks or later. All depends on where I stand when we are there. I will try to update regularly so you know when it’s time to see the TM bike #30 on the gate. 
Thanks to my awesome crew I have behind me with both the team and sponsors abroad and in Sweden. We will get there!
Check them out on instagram/facebook 👇🏼
#TMracingSatelliteTeam #MySmoothie #TORK #FlyRacing #ShoeiHelmets #Leatt #Hgs #Galfer #VrooamLubricants #CZchains #MinoSprockets #GibsonTyres #Technomouse #TwinAir #Raptor #NekenHandlebars #SMproject #DLedit @circuit84 @bigballsmx @duells_sverige @moracing.se @speedraceshop @offseasonapparel 

______________________________

Svenska 

Försöker vara lite smartare i år än förra året. Jag är osäker på om jag kommer till start till första SM’et, även osäker på om jag kör nästa VM i Lettland. Vad jag är säker på är att jag kommer inte börja tävla för än jag är redo. Hoppas dock på att vara tillbaka till VM i Tyskland 7 maj, men vi får se. 

Det har varit ett långt tufft skadeuppehåll och det krävs lite tid för att komma tillbaka igen. Jag vill göra det bra och kunna prestera på topp. Därför ser jag ingen annan utväg än att träna hårt och först börja tävla när jag är redo. Dock hoppas jag att det blir så snart som möjligt. Kan bli om ett par veckor eller senare. Beror alldeles på vart jag står när vi är där. Jag ska försöka uppdatera löpande så ni har koll på när det är dax att se TM cykeln #30 på startgrinden igen. 
Tack till mitt grymma crew som jag har bakom mig med både team och sponsorer utomlands och i Sverige. Som jag sagt innan, ni är guld. And we will get there! 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s