Update 7 April

Har hunnit köra TM hojen nere i Belgien nu ett par dagar, där jag just nu bor i min lägenhet vid teambasen. 

Hojen är underbar att köra. Smidig, lätt körd och går riktigt bra i motorn. Än så länge har jag bara kört på en standard hoj med anpassad fjädring för min vikt samt annat styre. Det är också det jag kommer köra på i SM. TM hojen är såpass grym redan från start så det kommer räcka bra. 

  
Jag har inte testat mina fabriks hojar ännu som jag kommer ha på VM. Så jag kommer uppdatera mer om det när jag gjort detta. På dom är det gjort en hel del och jag ser fram emot att försöka tygla den beasten. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s