Tillbaka igen.. 

Äntligen tillbaka på hojen.. 
 
Jag har gjort hela 8 operationer sedan 2013.. Har rent ut sagt haft ett helvete av skador och förstörda säsonger. 4 av operationerna har stått för båtbenen i både höger och vänster hand. 

Som dom flesta inte vet så bröt jag ena benpipan i underarmen strax innan lag-vm 2014. Jag spikade ihop armen och var på cykeln direkt men kunde inte leverera resultat. Sedan fick jag kicken ur lag-vm laget och därefter har det bara strulat med skador. Jag har i stort sett inte kört nånting sedan SM i Finspång 2014. Varje comeback jag gjorde under förra året blev misslyckad med nya skador som påföljd. Försäsongsträningen förra året och även detta året har inneburit operationer och lång rehab för mig. Senaste båtbensoperationerna har varit såpass allvarliga att jag inte alls kunnat anstränga mig fysiskt, vilket gjort det svårt för mig med all sorts träning. 
Trots alla motgångar så har jag ett grymt crew bakom mig som stöttar i både med och motgång. Det är dom som gör att jag är här idag och fortsätter kämpa. Nu är jag tillbaka på cykeln och det är dags för lite medgång. Jag tar allt steg för steg nu och det får ta den tid det tar att komma tillbaka i topp form. Jag är glad om jag bara kan genomföra dom första racen här nu närmast, för att sedan trappa upp det allt eftersom kroppen tillåter. 
Ska skriva ihop en story lite senare om hur allvarliga båtbens skadorna varit och vilken fruktansvärt lång tid det tagit med läkning och rehab.. 
Tack alla som hjälper mig! TM racing sverige, Tm racing satellite team, BigBallsMX, Mör racing, Duells, Tork, Eurol och alla andra. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s