Update!

Kort uppdatering..

🇸🇪 – Ber om ursäkt för väldigt dålig update, men jag har haft mycket med att rehabilitera mina skador osv.

Är på bättringsvägen och börjat köra lite hoj igen. Känns grymt kul. Största fokus ligger nu på att bygga upp fysen så att jag kan bli stark på hojen. Säsongen 2015 är över, så nu bygger vi upp ordentligt för att komma starkt tillbaka till 2016.

image

🇬🇧 – Sorry for not posting here.. But I have had a lot of problems with my injuries. Finally back up on the bike. Taking it step by step. The main thing for now is to keep building my body in good shape with all kinda training, so I can be stong enough on the bike. 2015 season is over so we are ready to build up everything and come back stong 2016.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s