Missflytet fortsätter tyvärr

Missflytet fortsätter tyvärr

Jag fick klartecken av min läkare att köra den 5:e SM-deltävlingen i helgen som gick i Stockholm(Haninge). Båtbenet håller och endast smärtan skulle sätta begränsningen.Det har känts ok i veckan att träna. Det har inte gjort så väldigt ont och det verkade som att det skulle funka.
När jag skruvade ihop båtbenet för några veckor sedan blev det en oförklarlig inflammation i handleden orsakad av en blödning efter operationen och den har tydligen inte läkt ut helt. 

Därför svullnade handleden upp och det började göra rejält ont redan under träningen på lördagsmorgonen.

Jag tog det lugnt under tidskvalet och på kvalheatet rullade jag bara med utan att ligga på eller ta några risker för att spara handleden till söndagens finaler. Jag rullade sakta och fint in på en 4:e plats och skulle ändå ha en bra position på grinden inför finalerna.
Under natten till söndagen svullnade handleden upp och på warm-upen på söndag morgon kunde jag inte ens rulla runt sakta – det värkte som om jag hade en öppen fraktur. 

Sorry – men det var bara att kasta in handsken.
I måndags var jag hos handkirurgen som har injicerat cortison i handleden och lagt en gipsskena som skall sitta i där i 7 dagar. Förhoppningsvis skall infektionen ge med sig så att det går att köra nästa SM i Finspång om 2 veckor.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s