Uppe på biken igen

Nu är jag äntligen uppe på hojen igen. Varit ännu ett långt uppehåll med nästan 5 veckors fullständig vila. Detta pga ett båtbensbrott med en operation för att stabilisera med en skruv. Kört 5 ggr varav två på riktg bana och det känns en hel del med smärta. Blir bättre och bättre för var dag så jag siktar på att köra SM i Stockholm till helgen. Jag har en bit kvar dit där jag bör vara form mässigt eftersom jag knappt fått kört något på snart ett år efter alla skador. Dock känner jag att jag måste försöka skynda igång så att jag får kört några race innan denna säsongen är slut.. Ska göra så gott jag kan och det ska bli grymt kul! 

  
Kolla min instagram och facebook för dagliga updates 👍🏼 @eddiehjortmarker 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s