Update 

Varit lite mycket det senaste så har tyvärr glömt uppdatera här.. 

Efter 5 månaders skadeuppehåll var jag tillbaka på hojen i 4 veckor innan jag bestämde mig för att ställa mig på grinden på italiens VM. Körningen kändes inte helt 100 men riktigt bra med tanke på den knappa tiden på biken. 

Började bra på kvalet med en 25e plats och bästa svensk. 

  
På söndagens fria träningen hände det som inte får hända.. Fick tekniska problem och kraschade i ett hopp. Det resulterade i ett brutet nyckelben. Riktigt surt efter allt som redan varit med min långa rehab. Det positiva med det hela är att jag är opererad och det var en lyckad operation av Johan Sampsson på handcenter i Göteborg. 

Jag missar några tävlingar nu, bl a första SM som gick i Tibro nu i helgen. Jag vill inte stressa tillbaka men hoppas kunna vara ready to race snart! 

Ska försöka hålla er uppdaterade vad som händer ✌🏼️ 

//Eddie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s