Belgium

Står på svenska lite längre ner.. 

Has been a while since I was posting somthing here.. But as I said before I am back on the bike and my body feels better and better after the injuries. Have some hours on the bike now and I feel a bit stiff. Can really feel that I have been off the bike for five months. It feels good to be back and my plan is now to just ride my bike as much as I can before we have the first GP. That is also the first race of the year in 18-19th of april. 

Right now I am down in Belgium doing some sand riding, trying to get ready for the races. 

Follow my instagram for daily updates: @eddiehjortmarker 

Befinner mig just nu nere i Belgien och förbereder mig så gott jag kan inför säsongen. Har inte mycket tid på mig fram till första VM’et men vi jobbar på så gott det går och tar det för vad det är. Har fått några timmar på hojen nu och der blir bättre för var dag jag kör. Kroppen känns också bättre efter skadorna. 

Följ min instagram för dagliga uppdateringar: @eddiehjortmarker 

//Eddie 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s