Back on track! 

Last check today.. The doctor says I’m ready to race ✅ #greenlightDet har minst sagt vart en tuff tid.. Men definitivt värt allt slit o alla operationer. 5 månader utan att sitta på biken ordentligt kan vara den jobbigaste utmaningen hittills i min karriär. Känns sjukt bra att få komma tillbaka igen. Ca 1 månad kvar till VM i Italien, får göra det bästa utav det för att göra en stark comeback där.

Det är första gången sedan 2011 som jag kommer hel och skadefri till säsongen. 2010 drog jag av korsbandet i knät. Utan operation så har jag rehabiliterat det ordentligt så det funkar utan större besvär. 2011 bröt jag båtbenet och det är inget som jag fixat förs än nu. För 3 månader sen opererade Johan Sampson mitt båtben. Tack vare att han är så kunnig och erfaren har handen läkt på mindre än halva tiden. Utan hjälpen från hand center i Göteborg hade förmodligen hela min 2015 års säsong redan varit körd. 

Innan båtbens operationen gjorde jag operationer på både underarm och nyckelben. Nyckelbenet var det största besväret. Jag bröt det under en tävling 2013, opererade och kom snabbt tillbaka för att säkra ett SM silver. Senare bröt jag upp min skada igen men körde hela 2014 med ett brutit nyckelben. Det pga att man inte sett frakturen när jag gjorde en röntgen, tack vare att nyckelbenet gått av i kanten vid den tidigare inopererade plattan. Alla dessa skador och operationer har tagit mig fem månader att rehabilitera. Nu ska jag vara såpass bra att jag kan hoppa upp på hojen igen. 

//EH 30 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s