Update

Drar ihop en liten uppdatering om mitt skadeläge o hur allt ligger till.

Som många kanske redan vet så har jag gjort tre operationer under 2014, som jag fortfarande går och läker för.
Första operationen innebar ett underarms brott på yttersta benpipan. Gjorde en omedelbar operation och slängde in en platta så att jag kunde sitta på biken direkt.

Nästa operation var nyckelbenet, som jag tidigare brutit och opererat 2013. Otroligt nog så har jag kört hela säsongen 2014 med ett brutet nyckelben, efter en vurpa under lågsäsongen. Det blev en hyfsat komplicerad operation då man var tvungen att ta bort massa ben, ersätta den gamla plattan med två nya osv. Det ska vara helt läkt nu och jag känner inte av det speciellt mycket.

Tredje operationen var mest komplicerad samt den tuffaste. En båtbens fraktur som varit av sedan 2011. Har haft lite ont men ingenting jag tänkt på förs än jag röntgade min arm i samband med armbrottet förra året. Då upptäckte man båtbenet och att det behövde en operation omgående. Efter jag gått med frakturen så länge har själva benet dött. Var då tvungen att ta nytt ben från höften för att få liv i det igen.
Har gått ca 6 veckor sen operation och det är nu dags för röntgen igen.

Efter att inte suttit på biken på över 3 månader är väldigt tufft.. Röntgen idag och hoppas på det bästa. Update om det kommer senare.

//EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s