Inget jag är van vid..

Så här års brukar jag sticka utomlands för uppladdnings träning i Spanien eller Italien. Men eftersom jag är skadad nu så får jag stanna hemma ett tag till. Blir hemma över jul o nyår för första gången på ca 10 år! Hur sjukt är inte det. Såg till o med snön idag för första gången på väldigt länge. Kände mig som ett litet barn, så glad blev jag haha.
Hoppas jag kan komma tillbaka på biken o köra lite enduro i snön innan den försvinner.
Vill åka bike nuuuu 🙏

IMG_2362.JPG
För övrigt känns handen bättre och bättre. Så jag är förväntans full och positiv till det hela!
// EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s