Nästa års setup!

Minns inte riktigt om jag postat nått om det innan men nu är det iallafall helt klart att jag får hjälp av Duells Sverige även 2015! Känns skit bra och jag är peppad att fortsätta med deras utrustning o allt annat som dom har i sitt sortiment. In o kika på www.duells.se

Slänger här ut en ”sneak peek” på nästa års outfit. Mer bilder och info om vad för grejer jag ska använda mig utav kommer jag att posta här på sidan senare.

IMG_2285.JPG

IMG_2340.JPG
//EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s