The Reckless Moto..

Ni har väll inte missat att DL edit / Donny Lindén håller på att spela in Sveriges första ”lång film” om motocross. Han filmar några av Sveriges absoluta toppförare med bla mig själv, flerfaldiga svenska mästarna Filip Thuresson och Even Heibye, Linus Nylén, Ken Bengtsson, Oskar Olsson mfl.
Tror filmen kommer bli ca 30-40 min lång, med mycket grym körning på olika feta vanliga och privata banor. All körning är redan filmad och klar för redigering, så nu återstår intervjuerna som är under inspelning med de olika förarna. Oklart när filmen kommer att släppas, så håll utkik på insta samt fb och även här på sidan.

IMG_2036.JPG

IMG_2035.JPG

//EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s