Eviga väntan..

Ingen bike denna helgen heller. Känns som det börjar bli en evig vänta på att få åka cykel igen, och mer lär det bli. Drygt tre veckor sen jag opererade nyckelbenet nu och den biten börjar kännas bättre. Dock väntar jag på ännu en operation som jag hoppas få avklarat så snabbt som möjligt. Ett båtben som har varit av ett tag, men som nu är en fara för min handled och framtiden. Räknar med en bra återhämtning så jag hyfsat snart kan köra igen.

Keep it 100

IMG_1942.JPG

//EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s