Dags igen..

Tjena,

Var ett tag sen sist men tänkte dra igång här igen på sidan och försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt ”motolife”.

Efter kraschen nu senast på SM i Årsunda, valde jag att röntga min arm. Då visade det sig att mitt båtben är av sedan ett par års tid tillbaka. Just nu har jag ingen mer info om detta mer än att det måste opereras. När jag kommer ta tag i det får jag återkomma om. I samma veva så valde jag att röntga mitt nyckelben som jag bröt och opererade i fjol innan SM-finalen. Därefter har jag fått några smällar till, vilket har resulterat i att det vuxit en stor knöl vid halsfästet på nyckelbenet, som jag har haft i snart ett år. Det visade sig nu att jag har en fraktur vid kanten av min inopererade metallplatta. Eftersom jag inte tagit någon vila har inte nyckelbenet kunnat läka och jag måste nu operera det igen med en ny metallplatta.

Dock har jag ju kunnat köra med detta hela säsongen, så då har jag bestämt mig för att också köra sista SM’et för i år. Därefter ta tag i det hela och laga kroppen. Hög smärttröskel eller bara en stor vilja? Allt mitt hårda arbete som jag lägger ner kommer en dag att ge utdelning. Det är jag starkt medveten om.

Har i dagsläget inte kunnat ta del av några röntgenbilder men jobbar på det. Kommer lägga upp dem här på sidan inom kort. 

// EH #30

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s