SM 4.a 2012

Säsongen 2012 är nu avslutad och det blev en total fjärdeplats i årets SM serie. En placering som med facit i hand känns snöplig. 

Sista deltävlingen kördes på den nya ombyggda banan i Västerås. Jag hade inte varit där och kört efter ombyggnaden, så första träningen gick åt till att lära sig banan och kolla lite spår och linjer. När väl tidsträningen startade hade jag tredje snabbaste tiden. 

Image

I kvalheatet gjorde jag en dålig start efter att ha fått res ut på rakan. Men jag körde på bra hela heatet och körde in på en tredjeplats i mål. 

På söndagens fria träning åkte jag bara runt och njöt, banan var helt perfekt. 

Gjorde en halv bra start i första heatet men missade totalt i första sväng. Sen flöt åkningen på helt okej och jag slutade som femma i mål. Nöjd med körningen men mindre nöjd med resultatet. 

Till andra heatet var det lite mer spännande då jag hade chans på bronsplatsen i SM totalen. Gjorde inte någon bra start nu heller men körde aggressivt och fort. Körde snabbt upp mig till en femte plats och tog in kraftigt på täten. Men på tredje varvet händer det som inte får hända, tändboxen lägger av och biken stannar. Jag blir tvungen att bryta heatet omedelbart och därmed försvann mina chanser om ett SM brons.  

Väldigt surt med tanke på att jag hade som mål för denna säsongen att ta en topp tre placering i SM. 

Image

Jag vill passa på att tacka, alla som stöttar och hjälper mig, för säsongen 2012: Speed Equipment Racing Sports, PSE parts, Fox, Rockstar Energy, Maxima oil, Dahlblads nutrition, Swedemount, Suzuki Sverige, Mansson Suspension, ProService, SX Sjövik, Renthal, Lahega, Berner, Ufo plast, Yoshimura, Michelin, Twinair, EMX racing och alla runt omkring som är inblandade i min satsning!  

// EH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s