Klar för VM!

Image

Det har nu blivit klart att jag i år, den 30 juni – 1 juli, kommer att få chansen att köra VM i Uddevalla. Det känns jätte kul och jag är verkligen taggad för det. Jag har inte alls några mål eller förväntningar med denna helgen, utan ska bara försöka göra mitt allra bästa och ha så roligt som möjligt. 

Det kommer bli första gången jag kör ett VM, förutom junior VM 85cc 2008. Så det ska verkligen bli en lärorik tävling, och lite förberedelse på vad som i framtiden komma skall. Ett av mina stora mål är ju faktiskt att få köra hela VM-serien så småningom. 

Här finner ni startlistan: Image

Vi ses i Uddevalla! 

//EH 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s