SM, Ulricehamn

Nu i helgen kördes den fjärde deltävlingen i SM, denna gången i Ulricehamn. Klubben ska ha en stor eloge för ett grymt bra arrangemang. 

Det har varit solsken och regn om vart annat, men banan har varit jätte fin hela helgen. 

 
Kände mig riktigt sjuk på fredagen, så jag visste inte alls hur det skulle gå att köra. Men till lördagens tidskval kände jag mig bättre, och hade där tredje tid. 
I kvalheatet gjorde jag en urusel start. Bromsade även stopp i andra svängen och det tog jätte lång tid för mig att komma iväg. Senare under heatet gjorde jag även en vurpa och slog i min fot väldigt hårt. Lyckades ändå att ta mig i mål som 8a. 
 
I första finalen gjorde jag återigen en dålig start. Körde på bra men kom aldrig längre upp än till en åttonde plats i mål. 
 
I andra finalen krokade jag ihop med en annan förare på start rakan, vilket gjorde att jag kraschade. Sedan stressade jag iväg och kom inte längre än 50 meter innan jag gjorde en klantig vurpa igen. Men åkningen stämde väldigt bra och jag körde upp mig till åtta. Men då gjorde jag återigen en vurpa. Kom upp igen ganska snabbt och körde på så hårt jag kunde de sista varven. Körde riktigt bra och slutade sexa i mål. 
 
Trots allt strul så slutade jag på en total femte plats i helgens SM deltävling. Ligger nu som delad fyra i tabellen på 109 poäng. 
 
Jag vill passa på att tacka alla som stöttar och hjälper mig: Speed Equipment Racing Sports, PSE parts, Fox, Rockstar Energy, Maxima oil, Dahlblads nutrition, Swedemount, Suzuki Sverige, Mansson Suspension, ProService, SX Sjövik, Renthal, Lahega, Berner, Ufo plast, Yoshimura, Michelin, Twinair, EMX racing och alla runt omkring som är inblandade i min satsning!  
 
//EH #14 
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s