SM, Tibro.

Regn, regn och åter regn. Den tredje deltävlingen i årets SM serie blev ett riktigt ”mud-race”. 

Det regnade otroligt mycket natten till lördagen och banan var väldigt blöt och lerig. Hittade inget riktigt flyt, men lyckades ändå sätta tredje tid på tidsträningen. 

Tills kvalet hade banan börjat torka upp lite. Dock förstördes den igen av en stört skur. Va runt 15de i starten och kom inte längre upp än till 7a i mål. Resultatet var ingen höjdare, men jag kände att åkningen fungerade bra och det var huvudsaken. 

I första finalen gjorde jag en halv bra start, var runt 5-6. Åkte riktigt stelt i början och tappade ner till åttonde. Men efter 15 min in i racet började jag åka ordentligt och jag körde upp mig till femma i mål. 

I andra finalen blev det en lite sämre start. Skulle tippa på att jag var runt 15de någonstans ur andra sväng.  Körde på bra och plockade förare efter förare. Mitt under heatet så öppnade sig himlen och regnet fullständigt öste ner. Banan blev väldigt hal och svår körd. Åkningen fortsatte bra och jag slutade på en 4de plats i mål. Blev även 4a totalt för dagen, vilket jag är ganska så nöjd med. Det viktigaste för mig är att jag får åkningen att stämma och att ta fler kliv framåt för varje tävling. 

Vill framför allt ge ett stort tack till Mansson Suspension som har hjälpt mig att hitta en grym setting på min fjädring. 

Jag vill passa på att tacka alla som stöttar och hjälper mig: Speed Equipment Racing Sports, PSE parts, Fox, Rockstar Energy, Maxima oil, Dahlblads nutrition, Swedemount, Suzuki Sverige, Mansson Suspension, ProService, SX Sjövik, Renthal, Lahega, Berner, Ufo plast, Yoshimura, Michelin, Twinair, EMX racing och alla runt omkring som är inblandade i min satsning!  

//EH #14 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s