EM, Frankrike.

Första EMet gick av stapeln nere i Frankrike. Det var hela 83 förare som var på plats för att slåss om de 40 final platserna. På en svår och backig hårdbana, började jag med att ha 12 tid på tidsträningen. Det innebar att jag skulle få välja från den positionen på grinden i kvalet. Jag gjorde ett halv bra utsläpp men tappade lite i första sväng. Varvade som 16de efter första varvet. Körningen fungerade bra och jag kunde avancera upp till 12a i mål. (18 st går vidare från varje kval). 

I första finalen gjorde jag ett bra utsläpp, men jag fick res på cykeln och var tvungen att slå av. Jag låg på och jagade i hela heatet. Körde i mål på en 16de placering som innebar 5 poäng.

I andra finalen gjorde jag en dålig start. Men körningen funkade återigen bra och jag plockade förare efter förare. Tyvärr var jag tvungen att bryta heatet med ca 10 min kvar, pga rasat bakdrev.

EM är verkligen tufft, speciellt första deltävlingen när det är så många som är med. Men jag är nöjd med helgen och det känns som allt flyter på bättre och bättre. Nästa EM går i Lettland i mitten av Juli. 

Jag vill passa på att tacka alla som stöttar och hjälper mig: Speed Equipment Racing Sports, PSE parts, Fox, Rockstar Energy, Maxima oil, Dahlblads nutrition, Swedemount, Suzuki Sverige, Mansson Suspension, ProService, SX Sjövik, Renthal, Lahega, Berner, Ufo plast, Yoshimura, Michelin, Twinair, EMX racing och alla runt omkring som är inblandade i min satsning!  

//EH #14 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s