J-SM Trea

ImageVill börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men det är så att jag har haft problem med min site. Hur som helst så är säsongen i full gång och här kommer en rykande färsk rapport från junior SM, Lidköping. Ska även slänga ihop en resumé så fort jag kan om de tävlingar som jag inte kunnat uppdatera. 

Lördagen innebar tidskval och även ett kvalheat inför söndagens finaler. 

Körningen gick bra och jag hade andra tid på kvalet. Men jag, tillsammans med ett antal andra förare blev diskade för hopp mot gulflagg. Vi allihop klagade på att vi inte sett någon gulflagg, pga att det används väldigt dåligt. Det var på ett hopp alldeles efter en sväng som jag tydligen hade hoppat mot gulflagg. Jag brukar alltid vara mycket uppmärksam och passera ett sådant hinder med väldigt låg fart för att inte själv krascha in i den föraren som har vurpat. Men tävlingsledningen tog beslutet att diska mig och det kan man inte göra något åt. 

Så jag fick välja som sist ut på grinden i kvalet. Men det hindrade mig inte alls. Jag var tvåa i starten och höll den placeringen in i mål. Körde lite stelt vilket gjorde att jag drog på mig kramp i armarna, men jag tyckte ändå körningen flöt på hyfsat. 

I söndagens första final så gjorde jag en okej start, var runt 6-5. Körde upp mig till trea och höll den placeringen loppet ut endast några sekunder bakom tvåan i mål. 

Tills nästa final fick vi bara 50 minuters vila. Jag hann aldrig ladda om och återhämta mig riktigt. Gjorde åter en hyfsad start och var ut som 6-5. Körde upp mig till fyra och hade häng på täten. Men orken tog slut och jag körde i mål som femma. Jag är besviken på resultatet i andra heatet, men det går helt klart åt rätt håll. Jag ska fortsätta att fokusera på min träning och komma tillbaka starkare tills nästa tävling. 

Slutade som trea totalt för dagen vilket kändes bra. 

Jag vill passa på att tacka alla som stöttar och hjälper mig: Speed Equipment Racing Sports, PSE parts, Fox, Rockstar Energy, Maxima oil, Dahlblads nutrition, Swedemount, Suzuki Sverige, Mansson Suspension, ProService, SX Sjövik, Renthal, Lahega, Berner, Ufo plast, Yoshimura, Michelin, Twinair, EMX racing och alla runt omkring som är inblandade i min satsning!  

//EH #14 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s