Update, EM!

Jag är ledsen för den skamligt dåliga uppdateringen. Jag har haft en hel del strul det senaste med allt och jag har inte heller kunnat uppdatera min hemsida. Men nu ska det bli ändring på det!

Jag ska börja att göra en kort resumé av dom EM deltävlingar som jag missat att uppdatera.

Deltävling 2, Frankrike:

Det räckte inte med att banan var backig och tillräckligt svår från början… Givetvis så skulle fransoserna vattna sönder banan, vilket gjorde att det blev spårigt och väldigt svår åkt. Jag kan börja med att vi har inget som liknar denna banan tillnärmelsevis i Sverige. Jag hade det tufft denna helg och nådde tyvärr inte ens finalerna. Jag var ganska nära i sista chansen, men det räckte inte, nära skjuter ingen hare. Men jag var inte den enda att misslyckas. Ingen svensk lyckades att ta sig till final. Mike van Wezel som vann första deltävlingen i EM kvalade inte heller in, sånna omkastningar var det från första till andra EMet. Det var ganska många fransoser med som var sjukt snabba på sitt underlag.

Deltävling 3, Portugal:

På träningen, som också är tidskval till plats på grind, slog dom ihop båda grupperna till en och vi var ca 60 förare ute på banan. Jag fick in ett bra flyt, betydligt bättre än i frankrike, så jag satte 16de tid. Det var grymt tajt, som alltid i EM, och jag hade bara en halv sekund upp till topp 10.

I kval heatet så vurpade jag i starten. Körde sedan upp mig men kraschade, åter igen, in i en annan förare som vurpade framför mig.

Så jag fick ta mig vidare via sista chansen, där jag blev trea. Åtta kvalade in därifrån.

I första finalen gjorde jag en usel start och körde stelt. Nådde inte längre upp än 26 plats av 40. Körde stelt.

I andra finalen så gjorde jag en lika dålig start som i första. Körde i kull en gång men körde i alla fall upp mig till 21.

Deltävling 4, Spanien:

I kvalet körde alla sammtidigt, ca 60 st. Kvalade in som 22 av 40.

I första finalen va jag femma i starten, tappade till sjua och låg där i 8 av 16 varv. Men jag fick jätte mycket kramp i armarna och tappade enda ner till 17de plats. Tog i alla fall mina 4 första EM poäng.

I andra heatet kraschade jag på andra varvet hårt och kunde inte fortsätta.

Deltävling 5, Lettland:

Ca 45 st i kvalet. Kvalade in som 25 vilket jag inte ar nöjd med.

I första finalen fick jag en bra start men tappade i start svängen och var ut bland dem sista men körde upp mig till 19 i mål, 2 poäng.

I andra finalen fick jag en dålig start och bromsade stopp en gång, slutade 22.

Deltävling 6, Belgien:

Hade grymma tekniska problem vilket gjorde att jag gjorde en våldsam krasch redan på andra varvet och slog i en handled. Hade väldigt ont efter detta, men vägrade att ställa in. Jag körde inte alls bra denna dag och ännu sämre när jag slog i min hand. Blev 16de i kvalet av de 15 som kvalar in från varje. Rullade bara runt i sista chansen. Blev inga finaler för mig vilket i efterhand var bra, för hade jag fortsatt att åka med de problemen jag hade så hade det kunnat sluta riktigt illa.

Nu ska jag rätta till alla problem och repa mig så är jag tillbaka till sista EM som går i Tyskland i September.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s