SM, Finspång

SM i Finspång, betyder sand bana… Vilket absolut inte är min starka sida.

finnn

När det är hårdbana funkar maskineriet och all teknik på min Suzuki bra. Men när det är sand så har jag ett stort teknikst problem som jag inte vill gå in på nu. Men det gör att jag får det väldigt tungt och jobbigt att köra i sanden. Så detta var en tävling som jag bara ville ha avklarad. Det gällde att bara plocka så många poäng som jag kunde.

I kvalet var jag runt fyra i starten. Hade det jätte svårt och fick slita hela heatet utan att det alls fungerade för mig. Blev ändå trea i mål.

I första finalen fick jag en allt för dålig start, körde riktigt dåligt och fick ingenting att stämma helt enkelt. Blev tolva i mål.

Lite bättre start i andra, fortfarande problem tyvärr. Försökte åka på så gott jag kunde men det blev ingen rytm alls! Bromsade stopp två gånger under heatet men slutade elva. Grymt besviken på helgens resultat.

Problemet som uppstår på min bike gör att jag får slita allt jag kan, men ändå så går det inte fort. Utan jag får slita för att ta mig runt och fullfölja heatet.

Jag behåller i alla fall min sjätte placering i SM tabellen.

Nu finns det äntligen tid för att testa biken ordentligt och få ordning på allt så att jag kan vara tillbaka 110% tills nästa SM som går i Västerås. Suzuki’n är den bästa hojen jag någonsin haft, så kan jag få alla settings och allt på den att stämma så blir den hur bra som helst, och det kommer den att vara i Västerås!

Tack till Speed Equipment MX Team, alla i teamet, Markus, Peter, Daniel, Kenneth, min team kompis Anton Nilsson och hans familj, min sponsor Mats Andreasson som också var på plats, PG och alla som har med teamet att göra! Det är ett så härligt gäng och jag trivs verkligen!

Tack Speed Equipment MX Team, michelin, MTX helmets, Duells, EMX, Yoshimura, Pro service, Maxim och alla andra!

//Eddie Hjortmarker #39

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s