SM, Vissefjärda

Första deltävlingen i SM har nu gått i Vissefjärda.

Vill redan nu passa på att tacka Speed Equipment MX Team för grymt stöd och hjälp!

Helgen började bra med att jag hade andra snabbaste tiden på träningen och fick välja som andra man på grind till kval heatet. Fick en bra start i kvalet. Var runt 5-6 men körde upp mig och gick i mål som fyra.

Fria träningen på söndagen kändes bra och jag hade sjunde tid. Har ingen större betydelse inför heaten, men ändå ett bra bevis på att man har bra fart.

I första heatet gjorde jag ett bra utsläpp och var 5a på första varvet. Körde upp mig till 4a och låg där tills det var tre varv kvar. Då gjorde jag en miss och tappade ner till en 5te plats i mål. Min bästa SM placering hittills så jag var nöjd. Det var endast 13 sek upp till vinnaren Nikolaj Larsen, så det var väldigt bra racing!

I andra heatet var jag 10a i starten. Körde upp mig och var på väg att passera åttonde man när jag gjorde ett misstag och gick om kull. Tappade några placeringar men lyckades ändå köra upp mig till 11a i mål.

Jag blev nia totalt för helgen och det är helt okej.

Vill tacka Team Speed Equipment för allt stöd samt SUZUKI, HULKEN SUSPENSION, EMX, DEP pipes, MTX helmets, Duells, Michelin och alla andra runt omkring!

//Eddie Hjortmarker

Speed Equipment MX Team – Suzuki Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s