EM, Valkenswaard

Första Em;et har nu gått på den holländska sandbanan Valkenswaard.

Det började väldigt stelt för min del. Man hade byggt ”waves” sektioner runt nästan hela banan, och på det sjukt mycket bevattning.  Jag fick inte alls till min körning. Banan blev snabbt mycket spårig, hålig och svår körd.

I kvalet gjorde jag en dålig start men körde upp mig till nittonde och var på väg uppåt(femton som kvalar in), när en förare kraschade precis framför mig. Hade inte en chans att vika undan så jag gick också omkull. Så kvalet var kört och det var bara att ladda om inför sista chansen.

Jag fick till ett bra varv i sista chansen tidskalet och kvalade in till måndagens finaler.

I första finalen fick jag en dålig start. Var runt trettionde men körde upp mig till tjugofyra i mål. Var inte nöjd med varken min placering eller åkning.

I andra finalen fick jag en lite bättre start. Var runt tjugonde och körde upp mig till nittonde men gick sedan omkull i en sväng. Tappade många förare men körde in som tjugo etta i mål.

Min körning har inte alls fungerat i helgen. Stelt och kantigt. Men jag lovar att vara tillbaka tills första SM;et i Vissefjärda!

// Eddie Hjortmarker

Speed Equipment MX team – Suzuki Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s